De massagevormen waar ik mee werk, hebben een ontspannende werking. Een deel is speciaal ontwikkeld voor drukke en hooggevoelige kinderen /HSP.  In de praktijk is echter gebleken dat ieder kind er baat bij heeft. Zowel ter ondersteuning bij de behandeling van klachten en problemen, als ook puur ter ontspanning  om even los te kunnen komen van de drukte van alle dag.

 

Volwassenen met veel stress en drukte in hun leven hebben er ook veel baat bij. Eventueel aangevuld met stress verlagende drukpunten.

Het is een holistische vorm van massage. De aanraking is rustig,  ritmische, meditatief en is vooral gericht op het weer vrij en makkelijk stromen van je energie. Ook is het gericht op een aantal punten waar spanning en emoties opgeslagen worden. Deze massage geeft zowel lichamelijk als geestelijk rust en ontspanning.

Mede door de subtiele werking van aromatherapie

 

Een massage bestaat uit diverse delen

  •  Hoofdmassage

In je hoofd sla je gedurende de dag veel indrukken op. De hoofdmassage helpt je alle indrukken van de dag los te laten. Hierdoor kan er rust in het lichaam komen.

  • Buikmassage

Je buik is de plek waar voedsel wordt verteert. Je verteert er ook indrukken en gevoelens. Wanneer iets heel spannend is, voel je dat vaak in je buik of er zijn klachten als buikpijn en obstipatie. Buikmassage helpt je emoties, spanning en indrukken een plek te geven en los te laten.

  • Voetreflexmassage

Op je voeten liggen allerlei punten die met  je lichaam corresponderen. Door de voeten te masseren, ook op deze reflexpunten, worden blokkades opgeheven en helpt het je lichaam bij het herstel van het natuurlijk evenwicht om weer in balans te komen.

  • Extra mogelijkheden

Massage van armen, benen en rug.

De massage-onderdelen worden ook wel los van elkaar gegeven. 

De drukpuntmassage voor volwassenen bevat extra handelingen..

Massageaanbod 

Kinderen  en massage              Volwassenen en massage                  Baby's en massage                Belang van aanraken                           

 

Copyright 2018. Sterker door Doen

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon