meer zelfvertrouwen   weerbaarder zijn   beter slapen   fysiek ontspannen      mentaal ontspannen   betere concentratie   sterker immuunsysteem 

Ontspanningsmassage

Deze massagevorm is gebaseerd op het idee dat er vitale kracht of energie door je lichaam circuleert. Wanneer deze energiestroom door bijvoorbeeld spanning, stress of emoties wordt geblokkeerd, kan zich  dat in verschillende klachten uiten.

Denk hierbij aan slecht slapen, weinig eetlust, spanningspunten in het lichaam, hoofdpijn,

buikpijn, slechte concentratie, emotioneel gevoeliger, boosheid of woede, eenzaamheid, een overvol hoofd en piekeren.

De oosterse technieken in deze massage, zoals het werken met drukpunten, zijn er op gericht deze spanning, stress en emoties toegankelijk en los te maken, zodat de

energiecirculatie hersteld wordt en klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

De massage is speciaal voor ouders en voor volwassenen ontwikkeld.

De nadruk  ligt  op het ontstressen.

Voor extra ontspanning kunnen enkele drukpunten op het lichaam, met name op het hoofd, de armen, handen, benen en voeten, licht worden gemasseerd.

Door op deze punten druk uit te oefenen en ze licht te masseren, verminderen stress- en spanningsklachten en kom je nog meer tot rust en (weer) in contact met je lijf en gevoel. 

Mede door het gebruik van de combinatie massageolie met een etherische olie, draagt deze massage bij tot  het herstel van het natuurlijk evenwicht van lichaam en geest.

Meer lezen over aromatherapie.

Tijdens de massage is de aanraking rustig en ritmische en is vooral gericht op het weer vrij en makkelijk stromen van je energie. Ook is het gericht op een aantal punten waar spanning en emoties opgeslagen worden, zoals het hoofd en de buik.

De massage geeft zowel lichamelijk als geestelijk rust en ontspanning.

De kleding blijft tijdens de massage aan. Draag wel makkelijk zittende kleding, waardoor buik, armen en benen van knie tot voet goed bereikbaar zijn.

 

   

TERUG

Vragen of een afspraak maken?   

Gelijk via het contactformulier of bel 06-14856163 / 0180-443297   Ridderkerk

Copyright 2018. Sterker door Doen

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon